Еко-Луцьк: мережа «Наш край» висадила 20 туй на площі Возз’єднання

12 Листопада 2021, 18:10
Висадка дерев на площі Возз’єднання Реклама 727
Висадка дерев на площі Возз’єднання

На завершення акції «Джойки» представники мережі «Наш край» висадили на площі Возз’єднання 20 туй.

На заході побувала журналістка Бізнес.Район

Нагадаємо, акція проходила у мережах з 25 серпня до 10 жовтня. Джойки – це невидимі еко-герої, які піклуються про нашу планету, знають все про сортування сміття та дбають про збереження її ресурсів. Картки з Джойками можна було придбати в магазинах SPAR та «Наш Край», а оживити через додаток та грати у ньому в цікаві та пізнавальні ігри, наприкінці яких гравцю видавали віртуальне насіння. Саме це насіння представники мережі «Наш край» спільно з відділом екології Луцької міської ради перетворили у справжні дерева.

 «Озеленення міста - це масштабний проєкт, який ми плануємо продовжити і в наступному році як частину нашої корпоративної соціальної відповідальності», - зазначив генеральний директор мережі Віктор Мольченко.

Перша така посадка відбувалась тижнем раніше у школі №13 міста Луцька, учні якої активно брали участь в акції «Джойки» та навіть створили власну галерею малюнків з улюбленими героями.

«Мережа супермаркетів «Наш край» запропонувала для міста свою допомогу, придбали саджанці. Ми з ними узгодили місця, де доцільно проводити посадки. Кожна одиниця зелених насаджень – це плюс до екології міста, чисте повітря та поліпшений мікроклімат. На вулиці Глушець висока концентрація автотранспорту, тому кожне додаткове дерево – це плюс в загальний екологічний стан», - коментує начальниця відділу екології Луцької міської ради Оксана Лисак.

Під час події представники мережі та міської ради відразу обговорили можливі наступні еко-ініціативи.

Читайте також: Фуршет, Dakh Doughters і танці: мережа «Наш Край» відсвяткувала 20-річчя

27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024