У «Свободі» прокоментували затримання екс-депутата Боруцького

03 Листопада 2017, 23:00
Святослава Боруцького затримали під час одержання тисячі доларів США неправомірної вигоди 2614 Джерело: ФФото з Facebook-сторінки управління захисту економіки у Волинській області
Святослава Боруцького затримали під час одержання тисячі доларів США неправомірної вигоди

Керівник фракції «Свобода» у Луцькраді Микола Федік прокоментував затримання на хабарі колишнього обранеця Луцької міської та Волинської обласної рад Святослава Боруцького.

Про це повідомляє Волинь 24.

Керівник фракції «Свободи» у Луцькраді Микола Федік відзначив, що на сьогодні партійна організація «не несе відповідальність за персональні дії Святослава Боруцького». 

«Я навіть не знаю, чи він сам себе нині пов’язує з організацією партії «Свобода». Він півтора року не бере участі у партійному житті: у зборах, засіданнях, тощо. Чим сьогодні займається Святослав Боруцький, мені абсолютно невідомо», – зазначив Федік. 

Нагадаємо, що Боруцького затримали 3 листопада під час одержання тисячі доларів США неправомірної вигоди. За дві тисячі доларів США він пообіцяв допомогти з розміщенням МАФів. Натомість, одержав частину обумовленої суми.

Читайте також: У Луцьку колишнього депутата Волиньради затримали на хабарі

 

Коментарі
04 Листопада 2017, 11:05
"Свобода" і хабар,гроші,чужі досягнення,оце підходить партії.Але люди тепер розумні і бачать хто є хто.Ви Мокола не кращі....
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром