Організовують різдвяний благодійний телемарафон

11 Січня 2016, 10:43
1949 Джерело: www.groupnew.in

У місті вкотре відбудеться різдвяний благодійний телемарафон «Бог багатий милосердям», в якому візьмуть участь найбільші християнсьскі конфесії Волині.

Мета такого заходу – підтримати дітей-сиріт, дітей, батьки яких загинули під час проведення АТО, багатодітні та незабезпечені сім'ї, людей з обмеженими фізичними можливостями, повідомили у відділі інформаційної політики облдержадміністрації.

Благодійний телемарафон традиційно проводить у Волинському музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка. Цьогоріч він відбудеться 15 січня.

Організотори акції, що передбачає збір коштів для людей, які потребують особливої уваги та опіки, - Волинська Рада Церков, Товариство Червого Хреста України, Волинська облдержадміністрація та Луцька міська рада.

Варто зазначити, що у різдвяному благодійному телемарафоні беруть участь найбільші християнські конфесії Волині: Православна церква Київського та Московського патріархатів, Римсько-католицька церква, Греко-католицька церква, Церква євангельських християн-баптистів, Церква християн віри євангельської п’ятидесятників, Церква адвентистів сьомого дня. Концерт-марафон у форматі прямого ефіру передбачає також й звернення керівників конфесій, представників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування до глядацької аудиторії, виступи церковних колективів.

Долучитися до благодійної акції мають можливість і всі охочі.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром