Скільки коштує орендувати квартиру у Луцьку

02 Листопада 2017, 12:02
7461

За чотири тисячі гривень в обласному центрі можна орендувати як однокімнатну, так і трикімнатну квартиру в залежності від її розташування.

Квартиронаймачі у Луцьку обирають житло будь-яких площ як у багатоквартирних будинках старої забудови, так і в новобудовах, йдеться на сайті Domik.ua. Одно- і двокімнатні квартири найчастіше винаймають молоді пари.

Платити за оренду житлових площ у місті зазвичай готові від трьох до шести тисяч гривень на місяць. Орендарі хочуть проживати у вмебльованій квартирі з якісною побутовою технікою. Окремою умовою вважається наявність телевізора. Зважають також на розташування найближчих продуктових супермаркетів, магазинів  і аптек.

Середня вартість оренди житла в багатоквартирних будинках старого житлового фонду Луцька
Середня вартість оренди житла в багатоквартирних будинках старого житлового фонду Луцька

 

Розмір місячної орендної плати може різнитися. Це залежить від площі, якості ремонту і розташування житлового об'єкта.

Зняти однокімнатну квартиру в центрі Луцька орендарі можуть за 3000-4000 гривень.

Орендувати двокімнатне житло в багатоквартирних будинках старої забудови, розташованих недалеко від центру, клієнти можуть за 3500-4000 гривень в місяць. Відзначимо, що в центрі такі показники досягають чотирьох-п’яти тисяч гривень. Трикімнатні житлові об'єкти на околиці можна винайняти за 3500-4000 гривень в місяць.

Для порівняння, орендувати однокімнатну квартиру в будинках старої забудови на околиці Рівного можна в середньому за 2500-3000 гривень.

Ріелтори відзначили, що найбільшим попитом серед квартиронаймачів користуються квартири в будинках, розташованих в центрі міста – на проспекті Волі та вулиці Чорновола.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром