Віртуальне насіння на справжні дерева: учні луцької школи садили туї в рамках акції «Джойки» від мережі «Наш Край» та SPAR

05 Листопада 2021, 18:50
Віртуальне насіння на справжні дерева: учні луцької школи садили туї в рамках акції «Нашого краю» ФОТО 695
Віртуальне насіння на справжні дерева: учні луцької школи садили туї в рамках акції «Нашого краю»

Представники мереж магазинів «Наш Край» та SPAR разом із учнями 13-ї школи міста Луцька висадили 30 туй. Дерева садили на завершення екологічної акції «Джойки», яка проходила у мережах з 25 серпня до 10 жовтня.

На заході побувала журналістка Район.Луцьк.

Джойки – невидимі істоти, яких можна побачити та оживити використовуючи безкоштовний мобільний додаток JOYKIS. Картки з Джойками можна було придбати в магазинах SPAR та «Наш Край». Через додаток можна було оживити істот та грати в цікаві та пізнавальні ігри, наприкінці яких гравцю видавали віртуальне насіння. Саме це насіння школярі разом із вчителями та представниками мереж перетворили у справжні дерева.

Учні загальноосвітньої школи №13 у Луцьку виявилися одними з найактивніших під час акції. Вони виконали багато завдань з Джойками й відповідно отримали достатню кількість віртуальних насінин, щоб саме у їхній школі відбулось екосвято. Вони навіть підготували власну галерею із малюнками улюблених екогероїв.

Після уроків з допомогою співробітників мереж «Наш Край» та SPAR та вчителів діти висадили власну алею туй на території школи. Кожен позначив своє дерево, щоб доглядати за ним та спостерігати як воно росте, а деякі навіть отримали імена. 

Після роботи біля школи на дітей уже чекали веселі змагання з цікавими та смачними призами.

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром