У вихідні дні збираються зменшити кількість автобусів на рейсах

01 Листопада 2017, 17:16
2824

У Луцьку збираються зменшити кількість автобусів на міських маршрутах № 1, 2, 3, 9, 12, 23, 47 у вихідні дні в години «пік». 

Питання про проведення пасажиропотоку розглядав виконавчий комітет Луцькради 1 листопада. Про це повідомляє Конкурент.

Начальник управління транспорту та зв'язку Анатолій Миронюк повідомив, що з такою ініціативою виступили перевізники які обслуговують маршрути.

Він зазначив, що буде створена робоча група, учасники якої візуально вивчатимуть, наскільки заповнені автобуси у вихідні дні з 9 до 12 години.

Представники перевізників та організатори, які є членами робочої групи, будуть стояти на визначених  зупинках. Робоча група ставить відмітки про рівень наповнення кожного автобуса відповідно до шкали.

На підставі обстеження складуть акт, а організатор має провести корекцію, тобто, або збільшити кількість транспорту, або зменшити.

За словами перевізників, у вихідні дні пасажиропотік незначний, тому є необхідність знизити кількість автобусів на рейсах.

Члени групи не заходитимуть у транспортний засіб, а визначатимуть кількість пасажирів візуально.

Читайте такожУ Луцьку маршрутом № 1 їздитиме ще один автобус

Коментарі
01 Листопада 2017, 19:40
Вони й так не їздять всі у вихідні, тільки половина - варто лишень подивитися у "Мак". А ще масово з'їжджають з маршрутів після сьомої вечора у будні дні. Якщо дозволять це робити офіційно, то будемо ми ходити пішки у вихідні. Оздоровлюватися.Бо ж будуть казати: ніхто не їздить! І не розуміють люди, що самі собі шкодять - якщо та маршрутка їздить не знати як, то її й не чекають.
01 Листопада 2017, 20:25
Ну, якщо на зупинках будуть стояти представники перевізників, тоді результати відомі наперед....
01 Листопада 2017, 22:53
В робочі дні , а саме ввечері вони погано їздять , а то тепер і на вихідні взагалі їх не буде. Скажіть, а де справедливість? Іде зима ще й темніє раніше, таксі як завжди в вашому районі немає!
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром