Навіть у ЛПЕ не розуміють, навіщо закупили валідатори, – начальник управління транспорту

01 Листопада 2017, 13:40
2579

В обласному центрі планують перевірити наповнюваність міських маршруток.

Про це йшлося під час засідання виконкому Луцької міської ради у середу, 1 листопада, йдеться у дописі на сайті Луцької міської ради.

Начальник управління транспорту та зв'язку Анатолій Миронюк запропонував провести вивчення пасажиропотоку у вихідні дні в години «пік» на міських маршрутах №№ 1, 2, 3, 9, 12, 23, 47. За його словами, це робиться на звернення перевізників, які обслуговують ці маршрути.

Він зазначив, що у місті буде створена робоча група, учасники якої візуально вивчатимуть наскільки заповнені автобуси у вихідні дні з 9 до 12 години. За результатами проведеного аналізу влада прийме рішення про зменшення чи збільшення кількості транспортних одиниць на тому чи іншому маршруті.

Крім того, Анатолій Миронюк зауважив, що закуплені Луцьким підприємством електротранспорту валідатори не використовуються. Вони – не автоматичні: для їх використання необхідний працівник. За його словами, навіть на самому ЛПЕ не розуміють, навіщо їх закуповували. 

Також Анатолій Миронюк зауважив, що нині працюють над впровадженням системи автоматизованої системи оплати проїзду. Він зауважив, що нині вивчають досвід інших міст України.

Читайте також: Коли у луцьких тролейбусах з'являться валідатори – невідомо

 

Коментарі
01 Листопада 2017, 15:54
А навіщо винаходити велосипед??????????????? беріть досвід з поляків....
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024