Луцьким мамам розкажуть, про що кричать діти

01 Листопада 2017, 11:40
2183

У Луцьку відбудеться психологічний лекторій психолога-консультанта, що спеціалізується на питаннях дітей і батьків, Наталії Кучеровської.

Захід організовують активні мами міста 4-5 листопада у приміщенні бібліотеки для юнацтва (просп. Волі, 2).

Наталія Кучеровська – кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології Київського націо-нального лінгвістичного університету. Також вона є практикуючим психологом-консультантом, ведучою міжнародної програми для майбутніх батьків «SAFE - практика надійної прив'язаності з дитиною до і після пологів», організатором Студії для батьків «Щасливі люди».

Під час спілкування з луцькими батьками психолог розповість про те, як краще зрозуміти дитину, як дати їй достатньо любові, але при цьому не розбалувати, і зрештою – як виховати щасливу і самодостатню людину.

Лекції триватимуть два дні. Теми першого дня: як любов мами формує мозок дитини; емоційний зв’язок з батьками як запорука здорового психічного розвитку дитини. 

Наступного дня психолог розповість про діток віком від одного до трьох років: зокрема, про те, як подолати дитячу агресію, істерики і маніпуляції; як зберігати спокій у напружених ситуаціях.

Сучасні психологи переконані: усі проблеми – родом з дитинства. І щасливо прожите дитинство народжує в дитини почуття, яке науковою мовою називають «почуттям базової довіри до життя». Саме на цьому почутті в майбутньому буде базуватись оптимізм і життєстійкість дитини.

За деталями звертатися: 099-291-44-27, Ірина Мельник.


 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром