Як виглядає сьогодні школа № 27 у Луцьку

31 Жовтня 2017, 15:06

Депутатам міської ради у рамках Дня депутата провели екскурсію школою № 27. Їм показали, на якому етапі будівництва знаходиться навчальний заклад.

Розпочали екскурсію з басейну. На сьогодні його повністю заповнили водою, аби перевірити, як він працює.


Деякі з депутатів зауважували, що функціонування басейну в школі – це постійні кошти на опалення та інші витрати, тому це буде надзвичайно велике фінансове навантаження, але потрібно буде з ним справлятися. Обігріватиметься басейн через систему центрального опалення.

Також присутнім депутатам показали, яким сучасним в школі буде актовий зал.


Окрім цього, депутати пройшлися коридорами майбутньої школи, завітали у класи, де навчатимуться діти. Також оглянули дороги та поставили запитання будівельнику.





Директор ТзОВ «Житлобуд-2» Леонід Стефанович під час екскурсії зауважив, що грошей, які виділили на будівництво школи, вистачить, аби завершити весь запланований обсяг робіт.



«Обов’язково потрібно опалювати приміщення, адже все, що зробили до сьогодні в школі, може посипатися через низьку температуру. Достатньою для цього приміщення буде +8–10 градусів тепла», – додав Леонід Стефанович.

Спортзал у школі також будуватимуть. Орієнтовно у новому навчальному закладі буде стандартний спортивний зал, який коштуватиме приблизно 20–25 млн гривень.

«Спортзал повинен бути в школі, це тільки питання часу. У нас перенасичені школи, тому я думаю потрібно запустити навчальний заклад без нього. На перші часи домовитися з десятою школою, наприклад, аби покористуватися їхнім залом. Потрібно йти на компроміс.

Думаю, що до першого вересня наступного, 2018-го, року в школі вже навчатимуться школярі. Школа № 27 сучасна, тому мені дуже подобається. Хотів би навіть, щоб мої діти також вчилися в такій», – зазначив депутат міської ради Петро Нестерук.







 

Анна МАНЮХІНА

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу lutsk.rayon@gmail.com