У місті запрацювали усі котельні

31 Жовтня 2017, 09:44
1862

За словами директора ДКП «Луцьктепло», зараз в обласному центрі працюють усі котельні.

Як повідомили на оперативній нараді у вівторок, 31 жовтня, на адресу міської ради з 9 по 29 жовтня надійшло 966 дзвінків, що стосувалися роботи ДКП «Луцьктепло». 

Директор департаменту «Центр надання адмінпослуг у місті» Лариса Карп’як зауважила, що така велика кількість дзвінків пов’язана з запуском опалювального сезону, який розпочався в обласному центрі 23 жовтня. 

Із затримкою почали подавати опалення котельні на вулицях Потапова, Володимирській, Дорошенка. Також виникли пориви тепломережі на вулицях Федорова, Кравчука, Дубнівській, проспекті Відродження, Будівельників, Рівненській.

Крім цього, внаслідок проведення аварійно-ремонтних робіт зупинили котельні на вулицях Володимирській, Вороніхіна, Боженка, Гулака-Артемовського, Богдана Хмельницького та бойлерні на вулицях Арцеулова, Федорова, Кравчука, Карпенка-Карого, проспектах Молоді і Соборності. Це призвело до тимчасової відсутності гарячої води та опалення у помешканнях лучан.
Разом із тим, надходили нарікання на недостатні параметри гарячого водопостачання.

На контролі залишається виконання благоустрою після проведення ремонтних робіт мережі біля будинків на проспекті Волі.

За словами директора ДКП «Луцьктепло» Валентини Малютіної, на даний момент працюють усі котельні. 

На Потапова поміняли лічильник, але новий лічильник через його несправність мусили знімати. Мали проблеми на Володимирській, але всі роботи вже завершили, і теплопостачання подають у всі будинки.

Виникають пориви через перепад температури, але на це швидко реагують ремонтники, тому кількість скарг містян зменшується.

Читайте також: Гулака-Артемовського – Карбишева: звідки береться тепло в луцьких батареях. ФОТО

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром