«Пивний сад» захищає храм від негоди

08 Січня 2016, 10:17
2791

У Нижньому храмі святителя Луки Кримського встановили тимчасове накриття, яке належало літньому кафе.

Про те, що «Пивний сад» знайшов собі нове місце написала Дар'я Тимошкова на своїй сторінці у «Facebook». Культову споруду, куди «перемістили» накриття, будують на проспекті Соборності, 8-а.

Настоятель храму отець Миколай у коментарі Район.Луцьк зазначив, що кафе аж ніякого стосунку до храму не має, а накриття виконавці будівельних робіт встановили, щоб захистити побудову від негоди.

«Це тимчасове накриття для храму, а не «Пивний сад». Проходить будівництво, тому для захисту від снігу і дощу необхідне було накриття. Люди хотіли зробити добру справу, тому на деякий час, поки немає нічого іншого, накриття захищатиме споруду», – розповів отець Миколай.

Окрім того, настоятель зауважив, що літери напису заклеєні, тож тепер це «сад, але не пивний».









 

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментарі
09 Січня 2016, 12:12
Отця Миколу знаю як дуже хорошого священника який дійсно вміє виконувати свою роботу,дати правильну пораду.За моїх 30 років,мене ніхто ніколи так мудро не сповідував як отець Микола.Це людина з якої треба брати приклад!Він покликаний Богом допомагати людям.Якби усі священники так виконували свою роботу,то б і країна інша стала.Дякую отцю за те що так гарно служить!
09 Січня 2016, 12:14
Ой,вибачте я мабуть священників перепутала
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром