«Dream Town» святкує три роки

29 Жовтня 2021, 12:00
«Dream Town» святкує 3 роки РЕКЛАМА 904
«Dream Town» святкує 3 роки

 Щастя має локацію – це сучасний та комфортний житловий квартал у затишному районі міста Луцька «Dream Town» від компанії «Єврохолдінг».

3 роки тому, 1 листопада 2018 року, відбувся старт будівництва першого будинку «Dream Town». За ці роки комплекс виріс та став окрасою міста. Відтоді забудовник ввів в експлуатацію 2 секції, дві добудовуються (95% та 60% готовності) та цього літа ще стартувати дві секції. 

Будинки 10 поверхові, цегляні з додатковим зовнішнім утепленням. У кожному під’їзді швидкісні ліфти, дизайнерські холи та коридори. У квартирах енергоощадні вікна, якісні та надійні вхідні двері, індивідуальне опалення, тепла підлога, комунікації, все – що потрібно людині, щоб втілити ремонт своєї мрії та насолоджуватись сучасним життям. 

Стильний фасад «Dream Town» не залишить байдужим нікого! Секрет у гармонійному поєднанні кольорів та цікавій геометрії візерунку. Особливого шарму додають панорамні вікна, а також, є лоджії, де можна облаштувати зону відпочинку. Обрати квартиру тут може сімейна пара з дітками, незалежна молодь та зрілі люди, адже є різноманітні планування для потреб та вподобань кожного. 

Облаштовують тут красиві двори – зони відпочинку для дітей та дорослих, а для авто вже збудований підземний паркінг. Комплекс також матиме свій дитячий садочок, спортивний простір та сквер. Для зручності мешканців, на перших поверхах будинків розташовані магазини, сервіси, салони, аптеки. Ця інфраструктура постійно зростає, наповнюючись новими бізнесами.

«Сучасне житло повинне бути вартим свого міста з красивою архітектурою та зручною інфраструктурою, - розповідає керівник консультаційного центру Наталія Смолярчук. - У нас є велика мета: зробити так, щоб кожен знайшов свій простір, свій затишок, адже лише тоді можна відчути власну силу та задоволення від життя. Ми прагнемо створити найбільш надихаючий житловий комплекс міста, де кожен зможе себе реалізувати»

Вітаємо з днем народження «Dream Town»  всіх хто причетний до цього чудового комплексу: партнерів по будівництву, мешканців, що обрали «Dream Town» своїм домом, бізнесменів, що розвиваються разом з комплексом.  Вдячні вам за вибір та пишаємось вашими успіхами. А компанії «Єврохолдінг» бажаємо творчих успіхів!

Запрошуємо у консультаційний центр, вул. Привокзальна ,10 А

Телефонуйте: 099 327 27 27

dream-town.com.uaeuroholding.net.ua

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром