Біля села Крупа затримали водія під дією наркотиків

29 Жовтня 2021, 11:27
Біля Крупи виявили  водія під дією наркотиків 872
Біля Крупи виявили водія під дією наркотиків

Біля села Крупа, місцеві «шерифи»  під час патрулювання  зупинили автомобіль Skoda Fabia за порушення правил дорожнього руху.

В темну пору доби  було увімкнено ближнє світло фар. Про це повідомили на фейсбук-сторінці  поліцейських офіцерів громади у Волинській області.

Під час спілкування офіцери  помітили у водія  явні ознаки наркотичного сп‘яніння: звуженні зіниці, які не реагували на світло, блідий колір обличчя та поведінка, що не відповідала обстановці.

Водій погодився на проходження медосвідування в наркодиспансері міста Луцька, однак, прибувши до медичного закладу, категорично відмовився від проходження огляду.

На чоловіка склали адміністративний протокол за ст. 130 «Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції» КУпАП. Одночасно у водія був відсутній поліс обов‘язкового страхування. Таким чином на водія було складено адміністративні матеріали за ст. 125 та ч.1 ст. 126 КУпАП.

Читайте також: Муніципали прогнали рибалок з центрального парку Луцька

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром