Відродження: п’яний водій просив патрульних «не карати» його

30 Жовтня 2017, 11:30
2522

Нетверезий водій-дебошир пропонував патрульним поліцейським хабар, але безуспішно.

Про це повідомляє прес-служба луцьких патрульних.

У суботу, 28 жовтня, екіпаж отримав повідомлення про ДТП без потерпілих на проспекті Відродження. На місці події встановили, що водій «Фольксвагена» під керуванням  54-річного громадянина, зіткнувся з припаркованим «Хюндай», рухаючись заднім ходом.

Це помітив сусід та зробив водієві зауваження, однак у відповідь отримав тілесні ушкодження, а саме – розсічення брови та гематоми на обличчі. На місце викликали екіпаж поліції.

Патрульні одразу помітили у винуватця ознаки сп’яніння, що згодом підтвердила перевірка: на місці тест показав 1, 68 проміле, а в наркодиспансері – 1, 59 проміле.

Чоловік намагався залагодити ситуацію, просив в інспекторів його «не карати», натомість, запропонував неправомірну вигоду. На неодноразові зауваження полісменів не реагував, намагався все перевести на жарт. 

Однак патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу, яка все зафіксувала, відомості про даний факт внесено до ЄРДР за ч. 1 ст. 369 КК (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

На водія оформили протоколи за керування в стані алкосп’яніння та за вчинення ДТП, які направили на розгляд суду.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром