У Луцьку 15 будинків досі без тепла

30 Жовтня 2017, 10:58
1719

У Луцьку 15 будинків досі не опалюються, попри те, що тепло до них подано. 

Про це під час оперативної наради 30 жовтня повідомив заступник голови волинської обласної державної адміністрації Сергій Кошарук, пише ВолиньPost

Опалювальний сезон в обласному центрі Волині стартував ще 23 жовтня. Проте станом на нині 15 будинків досі не опалюються, хоч до них і подано тепло. За словами Кошарука, така ситуація склалася через те, що деякі об’єднання співвласників багатоквартирних будинків намагаються зекономити кошти, не використовуючи опалення. 

Така ситуація не тільки на Волині. Відтак, із представниками ОСББ поспілкуються щодо того, аби вони принаймні мінімально забезпечили своїх мешканців послугою.

Коментарі
30 Жовтня 2017, 20:34
Диву даюся, яке діло має-це ОСББ до опалення.Вони ж розряджаються коштами тільки за утримання будинку.А будинкові мережі тим більше опалення до цього не має ніякого значення.За опалення відповідає "Луцьктепло", а не якийсь там очільник ОСББ.Невже всі мерзнуть, а таблетки,які ж дорогі, а дітки.Невже вони повинні страждати,бо хтось економить на чому?Я б уже до Гройсмана написала,як він говорив буквально вчора.Відповідати будуть за тепло та,хто за нього відповідає.Цей,хто не включає тепло в будинку за нього не відповідає,бо він ніхто.А відповідає ця структура,яка за нього несе відповідальнусть- "Луцьктепло". І вона повинна мати доступ до лічильника і до включення тепла. Тільки в своїх будинках вони можуть таке робити ці неадеквати.Невже всі люди мерзнуть і їм добре.Господи,які ж ми вже дурні і недалекоглядні, а здоров"я не купиш.
30 Жовтня 2017, 21:31
«Опалювальний сезон в обласному центрі Волині стартував ще 23 жовтня.»<br/>Сьогодні 30 жовтня, Соборності 12 без ОСББ, опаленням і не пахне...
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром