Луцьким безхатченкам під мостом роздавали їжу та співали пісні

30 Жовтня 2017, 08:36
5565

Люди без житла та із малозабезпечених сімей отримали торбинки з їжею.

Волонтери роздавали харчі у неділю, 29 жовтня. Місцем зустрічі стала територія під мостом, який з'єднує Проспекти Соборності та Перемоги.

Таке місце вибрали тому що, поруч сміттєвих контейнерів, які стоять під мостом – часто збираються безхатченки, а траплялось що і мешкали тут певний час.

Волонтер Вадим говорить, що таку допомогу організовують уже втретє.

«Ми хочемо допомогти людям вибратись із цього становища, у якому вони зараз є. У багатьох з них – погані звички, через які вони не можуть почати жити нормально. Ми розмовляємо з ними, пояснюємо що  у вас все може по-іншому та пропонуємо їм почати ходити до храму. Цього разу привезли тільки їжу, а минулі рази привозили й одяг, речі домашнього вжитку», – ділиться волонтер.

Крім того, для людей із поганими сімейними обставинами волонтери провели невеличку Божу службу, під час того, як люди брали їжу, жінки співали  Боже слово.

Лучанка Людмила, яка також прийшла за допомогою, говорить, що тут уже не вперше.

«Так, я приходжу сюди за їжею. Щось заважає мені жити нормально, маю трошки проблеми з куривом, ніяк не можу покинути. А у моїй сім'ї, як і в кожній є проблеми. Я дякую волонтерам, вони помагають. От тут недавно біля цих смітників жила жінка Валентина, то її допомогли і вона тепер буде працювати в лікарні», – розповідає Людмила.









 

Коментарі
30 Жовтня 2017, 11:27
НІякі це не волонтери,а штунди вже більше року кожну неділю приїзджають під міст і співають, а ці бомжи збіриються,щоб отримати їжу ,потім напиваються і б"ются ,валяются біля контенерів,гадят там,а літом жили під мостом.Благодаря цим "волентерам" всі безхатченки з Луцька збираються там. Під мостом така антисанітарія,що страшно підійти і викинути смиття.Де влада,куди дивиться ЖЕК -3 ,санепідемстанція. Коли вже там наведуть порядок.
30 Жовтня 2017, 13:20
А що саме ти робиш, щоб допомогти безхатькам? Критикувати на дивані всі вміють! А ти піди й допоможи їм. Люди стараються допомогти їм повернутись в суспільство, в когось це виходять, ясно що всім не допоможеш, але починати треба!
30 Жовтня 2017, 13:22
Кожної неділі в продовж вже декількох років, під мостом роздаються обіди. А до того там росла алейка сакур, протікала чиста річечка і паслись єдиногори - потім прийшли штунди, привели бомжів і все загадили! Шановна "лучанка" усі хто туди приходить православні, чому ви кинули своїх одновірців, гоните їх і клянете??!! Чому штунди годують православних, а інші православні цим недовольні. ???!!?!
30 Жовтня 2017, 20:10
Респект!
31 Жовтня 2017, 01:05
Що цьому поганого скажіть м
31 Жовтня 2017, 19:37
Не 3 рази а 3 роки)))
31 Жовтня 2017, 20:55
Повертають в суспільство? Не смішіть! Кого повертають? Тих, хто щодня розпиває алкогольні напої на дитячих майданчиках цього району чи тих, хто шприци викидає по під'їздах, під деревами і кущами. А може нехай ці "волонтери" зроблять таку "точку" десь в своєму районі??? І тоді саме їм буде страшно відпустити дитину надвір гуляти без батьків...
02 Листопада 2017, 11:50
Це чекає усіх хто тут в Україні буде жити і дивитися Верховну раду. А я простий лучанин живу там де і діти депутатів і олігархів.
05 Листопада 2017, 20:24
шановні штунди збирайте тих людей біля своеі церкви.ваши пайки зразу міняють на спирт який там зразу продають.потім міліция,скора . так шо співайте біля своеі церкви,
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром