ТОП-7 найцікавіших фішок з West Rest Forum 2017
У Луцьку відомі ресторатори обмінювалися досвідом, проводили майстер-класи з приготування оригінальних страв та ділились власними секретами успіху.
Дійство відбулося 27 жовтня у розважальному центрі «Адреналін Сіті».
Сучасні ресторанно-гастрономічні тренди, знайомства та позитив, – так можна коротко охаректеризувати West Rest Forum 2017.
На таку подію до Луцька з'їхалися 12 спікерів та більше 200 гостей з різних куточків України.
Район.Луцьк підготував для своїх читачів ТОП-7 найцікавіших фішок із заходу.
1. Приготування равликів від Юрія Хазіпова.
2. Дегустування винної солі. Єдина в Україні соляний сомельє Катерина Авдєєва, крім винної, привезла ще 9 видів солей.
3. Секрети представника компанії КухАрт Сергія Матяша, як правильно облаштувати кухню.
4. Цитрусові вареники з маринованим коропом і кремом з мідій від шеф-кухаря івано-франківського ресторану «Profiterole» Анатолія Ларчева.
5. Журналістка «The Village Україна» Олександра Власюк розповіла, як розрекламувати ресторан у ЗМІ.
6. Про «халявне» стажування у Європі від шеф-кухаря львівського готелю Citadel Inn Hotel Resor Євгенія Сушка.
7. Відверта розмова про проблеми ресторанного бізнесу від відомого луцького ресторатора Романа Хорзова
Читайте також: Відомий кухар нагодував лучан равликами і поділився рецептом
-
Сьогодні
-
Завтра
-
Незабаром