ТОП-7 найцікавіших фішок з West Rest Forum 2017

28 Жовтня 2017, 18:02
8166

У Луцьку відомі ресторатори обмінювалися досвідом, проводили майстер-класи з приготування оригінальних страв та ділились власними секретами успіху.

Дійство відбулося 27 жовтня у розважальному центрі «Адреналін Сіті».

Сучасні ресторанно-гастрономічні тренди, знайомства та позитив, – так можна коротко охаректеризувати West Rest Forum 2017.

На таку подію до Луцька з'їхалися 12 спікерів та більше 200 гостей з різних куточків України.

Район.Луцьк підготував для своїх читачів ТОП-7 найцікавіших фішок із заходу.

1. Приготування равликів від Юрія Хазіпова.

Равлики
Равлики

 

2. Дегустування винної солі. Єдина в Україні соляний сомельє Катерина Авдєєва, крім винної, привезла ще 9 видів солей.

Винна сіль. Фото – Волинь24
Винна сіль. Фото – Волинь24

 

3. Секрети представника компанії КухАрт Сергія Матяша, як правильно облаштувати кухню.

Представник компанії КухАрт Сергій Матяш
Представник компанії КухАрт Сергій Матяш

4. Цитрусові вареники з маринованим коропом і кремом з мідій від шеф-кухаря івано-франківського ресторану «Profiterole» Анатолія Ларчева.

Цитрусові вареники з маринованим коропом і кремом з мідій
Цитрусові вареники з маринованим коропом і кремом з мідій

5. Журналістка «The Village Україна» Олександра Власюк розповіла, як розрекламувати ресторан у ЗМІ.


Журналістка «The Village Україна» Олександра Власюк
Журналістка «The Village Україна» Олександра Власюк

6. Про «халявне» стажування у Європі від шеф-кухаря львівського готелю Citadel Inn Hotel Resor Євгенія Сушка.

Шеф-кухаря львівського готелю Citadel Inn Hotel Resor Євгеній Сушко
Шеф-кухаря львівського готелю Citadel Inn Hotel Resor Євгеній Сушко

 

7. Відверта розмова про проблеми ресторанного бізнесу від відомого луцького ресторатора Романа Хорзова


 

Читайте такожВідомий кухар нагодував лучан равликами і поділився рецептом

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром