У Луцьку на Ковельській зупинили незаконне будівництво

25 Жовтня 2021, 16:21
Незаконне будівництво на Ковельській 987
Незаконне будівництво на Ковельській

У Луцьку на вулиці Ковельській зупинили незаконне будівництво.

Про це повідомили на сайті Луцької міської ради.

Нещодавно до міської влади надійшла заява про незаконну добудову нежитлового приміщення на вулиці Ковельській, 66. Мешканці сусідньої багатоповерхівки стурбовані цим фактом і просили здійснити перевірку.

Відділ державного архітектурно-будівельного контролю Луцької міської ради оперативно відреагував на звернення та призначив позапланову перевірку, яка була проведена у вересні цього року.

За її результатами встановлено, що замовник будівництва - ТОВ «Реал Естейт Плюс» самочинно здійснив роботи з надбудови третього поверху та, за зовнішнім виглядом конструкції, можливо планував й добудову четвертого. Складено акт, протокол про виявлені порушення та винесено припис щодо зупинення будівельних робіт. На замовника накладено штраф у сумі 85 644 гривні за правопорушення у сфері містобудівної діяльності, згідно вимог чинного законодавства.

Разом з цим, Луцька міська рада підготувала позовну заяву до Господарського суду Волинської області про знесення самочинно збудованого об’єкта та приведення його до попереднього стану, а також заяву про забезпечення позову шляхом заборони внесення відомостей про державну реєстрацію права власності та/або державну реєстрацію змін до державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

Читайте також: У Луцьку розпочали ремонтувати проспект Соборності

 

 

 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром