У Луцьку в обласному драмтеатрі відкрили новий пункт вакцинації

24 Жовтня 2021, 09:27
Волинський обласний драмтеатр 1312
Волинський обласний драмтеатр

У Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка створили новий пункт вакцинації.

Про це йдеться на сторінці Волинського обласного центру КПХ МОЗ України. 

Так, 23 жовтня керівник національної програми імунізації МОЗ України Олександр Заіка спільно з заступницею Волинської облдержадміністрації Людмилою Тимощук, головною державною санітарною лікаркою області Наталією Янко, т.в.о. управління охорони здоров’я Валерієм Руцьким здійснили моніторингові візити до новоствореного центру масової вакцинації від COVID-19 на базі Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка та центр масової вакцинації на базі відділення ЗПСМ №2 КП «Медичне об’єднання Луцької міської територіальної громади».

Представники моніторингового візиту поспілкуватись з медиками та ознайомились з технічною частиною процесу вакцинації, вивчали документи щодо логістики вакцинальної кампанії. Зокрема, звернули увагу на процес вакцинації мешканців області.

Після завершення візиту надали практичні поради та рекомендації для подальшого процесу роботи центру масової вакцинації, задля мінімізації великих черг охочих отримати щеплення, зручності роботи ЦВН та забезпечення максимальної якості та продуктивності в організації проведення імунізації жителів області.

Читайте такожУ Рівненській обласній дитячій лікарні вводять обмеження для пацієнтів

Норму щодо COVID-вакцинації можуть застосувати на внутрішніх маршрутах Рівненщини

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром