На вулиці Рогова встановили новий дорожній знак і спіймали першого порушника

22 Жовтня 2021, 13:58
На вулиці Рогова встановили новий дорожній знак і спіймали першого порушника 886
На вулиці Рогова встановили новий дорожній знак і спіймали першого порушника

На вулиці Роговій у Луцьку встановили новий дорожній знак 3.1 «Рух заборонено» (з додатковою табличкою 5.31 «Житлова зона»).

Про це повідомляє патрульна поліція на сторінці у фейсбуці.

Знак встановили через звернення жителів вказаної вулиці. Схему організації дорожнього руху розглянули та погодили. Тож нині поліцейські під час патрулювання звертають увагу водіїв на дотримання ПДР на вказаній ділянці дороги.

Так, учора вранці на вулиці Рогова, що у місті Луцьку, водій транспортного засобу Dodge Ram порушив правила дорожнього руху, а саме не дотримався вимоги дорожнього знаку.

Під час розмови із патрульними, які зафіксували факт порушення, керманич пояснив, що не помітив дорожній знак. А коли зрозумів, що відповідальності не уникнути, то додав, що перебуває за кермом у хворобливому стані.

Поліцейський розповів про відповідальність за вчинене правопорушення та заборону керувати транспортним засобом у хворобливому стані і запропонував викликати медиків на місце пригоди. Однак, керманич проігнорував цю допомогу, натомість запропонував надати йому супровід до медичного закладу, де в нього мав відбутися огляд. Згодом керманич узагалі перейшов на особисті образи поліцейського.

У результаті на порушника склали адміністративний матеріал за ч.1 ст.122 (Порушення вимог дорожніх знаків) КУпАП. Штраф — 340 гривень.

Читайте також: На Луцькому залізничному вокзалі не продають квитків невакцинованим: як реагують пасажири

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024