Патрульні відзначили двох мужніх лучан, які допомогли їм затримати злочинця

27 Жовтня 2017, 12:38
1767

Керівник патрульної поліції Луцька відзначив двох мужніх чоловіків, які не побоялись прийти на допомогу правоохоронцям.

Про це йдеться у дописі на сторінці патрульної поліції у Facebook.

27 жовтня в Управлінні патрульної поліції у Луцьку подяками та сувенірами відзначили двох чоловіків, які допомогли затримати зловмисника.

Нагадаємо, 22 жовтня троє зловмисників вдерлись до помешкання лучан на вулиці Кравчука, але їх помітили пильні сусіди.

Виходячи з помешкання, злочинці напали на патрульного, застосувавши фізичну силу і сльозогінний газ. Вже на вулиці інший поліцейський, разом з небайдужими громадянами, які прийшли йому на допомогу, затримали одного з підозрюваних.

Патрульні розшукали цих мужніх чоловіків, які не побоялись злочинців і допомогли інспекторам, та запросили їх в Управління, де  Андрієві та Роману вручив подяки керівник патрульної поліції Луцька Олександр Вовченко.

«Дякую вам за вашу свідомість, бо ви не просто допомогли патрульним поліцейським, ви допомогли своєму місту. Ці люди могли проникнути і до вашого житла, і до осель ваших рідних... В одного з вас маленька дитина, але це вас не зупинило, ви побігли на допомогу. А могли ж просто поспостерігати, як патрульний, до якого застосували сльозогінний газ, біжить і нічого не бачить, а потім ще й покепкувати з цього в соцмережах. Горджусь, що працюю в місті, де свідомих громадян насправді дуже багато, і вони з’являються у потрібний момент», – сказав Олександр Вовченко.

Один з учасників тих подій, Андрій, розповів: «Я побачив, як біжить поліцейський, який кричав, аби тримали злочинця. Тож почав бігти разом з патрульними за ним. У дворі ми його наздогнали і повалили на землю. Я сам учасник АТО, і не міг бути байдужим. Думаю над тим, щоб податись до лав Патрульної поліції».

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024