Мережа магазинів «Наш Край» відсвяткувала 20 років

22 Жовтня 2021, 15:49
Мережа магазинів «Наш край» відсвяткувала 20 років 3117
Мережа магазинів «Наш край» відсвяткувала 20 років

У Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків мережа магазинів «Наш Край» відсвяткувала 20-річний ювілей.

На святі побувала журналістка Район.Луцьк.

У стінах музею зібралися представники усіх бізнесів інвестиційної групи VolWest Group. Перед офіційною частиною дійства гості мали можливість поспілкуватися, випити шампанського за успіхи «Нашого Краю» та прогулятися залами музею.

Коли всі зібралися у Великій залі музею, слово взяв голова ради директорів VolWest Group Віктор Корсак. Він розповів, з чого почалася історія мережі магазинів і висловив сподівання, що ця історія триватиме ще довго.

«Я вважаю, що 20 років для компанії – це дуже юний вік. Тож давайте зустрінемося на святкуванні 100-річчя», – зазначив Віктор Корсак.

Далі на гостей чекав щирий музичний перформанс від гурту «DakhDoughters», які змушували людей сміятися, плакати, танцювати і підспівувати. Зрештою, дівчат викликали на біс.

Після концерту гостей запросили на святковий фуршет, де вітати «Наш край» продовжили колеги. Зокрема, керівник ритейл-напрямку VolWest Group Віктор Мольченко зазначив, що в бізнесі важливе не лише фінансове партнерство.

«Завдяки тому, що наші партнери нам довіряють і ми довіряємо їм, що вони допомагають своїм постійним фідбеком, ми стаємо кращими. Завдяки такому партнерство, ми постійно відчуваємо, що робимо щось правильне. Таких як «Наш Край» і SPAR  в Україні більше нема», – додав Віктор Мольченко.

Фото Наталії МАЗЕПИ

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024