У місті – «дурдом із світлофорами», – лучанка

26 Жовтня 2017, 12:54
3070

Жителька обласного центру переконана, що після переналаштування світлофори у місті стали працювати гірше, чим викликають роздратування як водіїв, так і пішоходів.

Свою думку Катерина Дацик висловила на платформі Відкрите місто.

Вона зауважила, що після «покращення» роботи світлофорів на перехрестях «зелений» світить як пішоходам, так і автівкам, які звертають на це перехрестя.

Як приклад вона навела  перехрестя проспектів Молоді і Соборності: «Якщо переходити дорогу від РАГСУ до «Гостинця», то на тебе будуть їхати машини з Молоді, так як їм також зелений сигнал світлофора. І всі псіхують, одні перейти дорогу не можуть, а інші проїхати за короткий час, який для цього виділений».

Такі світлофори, підкреслила лучанка, по всьому місту. 

«А на перехресті Рівненська-Відродження краще б світлофор працював, як раніше, а не налаштували так, що люди перебігти дорогу ледь встигають», – впевнена пані Катерина. 

Тож вона закликала відповідні служби звернути увагу на цю проблему і відрегулювати світлофори: «Щоб коли зелене світло для пішоходів, то червоне для водіїв, і навпаки».

Читайте також: Набережна: перед переходом просять встановити обмежувачі швидкості

Коментарі
26 Жовтня 2017, 16:18
З Молоді і Соборності все прекрасно працює! Як водій, я не дратуюсь, просто треба ПДР знати і в кого перевага в русі.
26 Жовтня 2017, 16:52
Нормально працюють, якщо водіям зелений на поворот, то і пішоходам там зелений, а водій зобов'язаний пропустити пішохода. По прямій: водіям - зелений, пішоходам - червоний.
26 Жовтня 2017, 17:50
Женя, вилізь з карети і пройдись з десяток разів через, курво, нормальні світлофори.
26 Жовтня 2017, 17:57
Ідіотка, не пиши, а купи правила, почитай і напийся пігулок.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром