Як вибрати склопакет, щоб удома було тепло і тихо

19 Жовтня 2021, 11:43
Як вибрати склопакет, щоб удома було тепло і тихо РЕКЛАМА 549
Як вибрати склопакет, щоб удома було тепло і тихо

Як вибрати склопакети відповідно до умов проживання і при цьому не переплатити за додаткові опції? Консультують фахівці компанії, що спеціалізується на виготовленні металопластикових вікон.

Збираючись замінити старе дерев’яне вікно на нове пластикове, клієнти найчастіше орієнтуються на бренди відомих виробників, не звертаючи уваги на умови свого проживання.

Хтось прагне вибрати найбюджетніший варіант – профіль з малою кількістю камер і однокамерний склопакет, вважаючи, що пластикове вікно в будь-якому разі краще за старе дерев’яне. А хтось, навпаки, прагне замовити дорогі багатокамерні профілі і склопакети з безліччю додаткових опцій, аби було.

Хоча можна не кидатися в крайнощі, а замовити золоту середину, яка буде відповідати всім вимогам і не битиме по гаманцю. Як і де знайти такий варіант, консультують фахівці компанії «Вікна Волині».

Як вибрати правильний склопакет?

Фахівці рекомендують вибирати вікна з двокамерним склопакетом, де встановлено три скла, оскільки склопакет з такою кількістю камер є оптимальним рішенням для абсолютної більшості поставлених завдань.

Якщо ж ваша мета підвищити теплоізоляційні показники або шумопоглинаючі властивостей, то необхідно міняти параметри самого скла, дистанційних рамок, які застосовуються в конструкції склопакета, і заповнення камер між склом.

Наприклад, для підвищення звукоізоляції необхідно застосовувати різні товщини скла і дистанційних рамок в склопакеті для того, щоб знизити резонанс. Якщо необхідно збільшити теплоізоляційні властивості, то потрібно розглядати всілякі низькоемісійні м’які напилення, які своєю чергою відбивають теплову енергію всередину, не випускаючи її на вулицю, плюс заповнення камер аргоном, що так само збільшує коефіцієнт опору теплопередачі, тим самим економить витрати на опалення.

 

Рівень шуму завдяки таким вікнам порівняно зі стандартним двокамерним склопакетом знизиться приблизно на 31 дБ, а з однокамерним – на 28-29 дБ, цього параметра зазвичай не вистачає для великих міст.

Рекомендації з вибору склопакета

Якщо ви плануєте засклення заміського котеджу або квартири на першому поверсі, не варто економити на безпеці. Найкраще вибрати широкий профіль із загартованим склом. Таким чином ви значно збільшите протизламні характеристики вікна і зможете захистити свій будинок від небажаного проникнення зловмисників, але необхідно пам’ятати, про те що ці характеристики не є панацеєю від злому, а лише збільшують час злому конструкцій.

Якщо вас цікавить збереження вашої приватного життя або ви вибираєте вікно для банку або офісу, можна розглянути варіант скла із дзеркальним покриттям або плівками. Воно зможе захистити вас від небажаного втручання сторонніх людей у ​​ваше життя і роботу.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром