Грабіжники, які у Луцьку напали на працівницю офісу, потраплять за грати на сім років

18 Жовтня 2021, 15:31
Фото ілюстративне 609
Фото ілюстративне

Двоє волинян, визнані винуватими у вчиненому за попередньою змовою групою осіб розбої з проникненням у приміщення, відбуватимуть 7 років у місцях позбавлення волі.

Слідство довело, що зранку 11 липня 2017 року молодики проникли у приміщення кредитної установи на вулиці сенаторки Левчанівської у Луцьку й, застосувавши сльозогінний газ та насильство до працівниці офісу, викрали із сейфу понад 19 тисяч гривень та відеореєстратор. Про це інформує пресслужба прокуратури.

Вироком Луцького міськрайонного суду від 22 грудня 2017 року дії чоловіків перекваліфіковано на ч. 3 ст. 186 КК України – грабіж, із застосуванням насильства, що не є небезпечним для життя та здоров’я особи,  вчинений за попередньою змовою групою осіб з проникненням в приміщення,  та засуджено обох до п’яти років позбавлення волі зі встановленням трирічного іспитового строку.

Прокурори оскаржували це рішення і в апеляційному, і в касаційному порядку.

Двічі справа розглядалася у Верховному суді за касаційними скаргами прокуратури. За результатами чергового апеляційного перегляду вироком Львівського апеляційного суду волинян визнали винуватими у розбійному нападі, вчиненому за попередньою змовою групою осіб з проникненням у приміщення (ч. 2 ст. 187 КК України) та призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі кожному.

Читайте такожОблив невідомою речовиною і вирвав сумку: пограбували луцьку пенсіонерку

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром