Облив невідомою речовиною і вирвав сумку: пограбували луцьку пенсіонерку

18 Жовтня 2021, 12:56
Зловмисника затримали на Івано-Франківщині 701
Зловмисника затримали на Івано-Франківщині

У Луцьку чоловік пограбував 68-річну жінку: розпилив в обличчя невідому речовину, вирвав з рук сумку та втік.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області. 

Повідомлення про грабіж на вулиці Дружби Народів, що у Луцьку, надійшло до поліції 8 жовтня, близько шостої години ранку. Потерпіла 68-річна лучанка розповіла, що зловмисник розпилив їй в обличчя невідому речовину, вирвав з рук сумку з грошима й телефоном та втік. 

На місце події негайно вирушили слідчо-оперативна група та співробітники кримінальної поліції Луцького районного управління. Поліцейські отримали детальний опис грабіжника від заявниці, опитали свідків та переглянули відео з камер відеоспостереження, завдяки чому особу зловмисника вдалося оперативно встановити.

У суботу, 16 жовтня, правопорушника розшукали у місті Коломия Івано-Франківської області. За місцем його проживання виявили речові докази. Мобільний телефон зловмисник вже встиг здати у ломбард.

Розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 186 (Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого) Кримінального кодексу України, триває. Зловмиснику вже оголосили про підозру,  вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. 

Читайте також: У Торчині – смертельна аварія: загинула місцева жителька

 

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024