В «Адреналін Сіті» змагалися Снігуроньки і Діди Морози

05 Січня 2016, 16:59
2929

У перші дні нового року в Центрі дозвілля та розвитку «Адреналін Сіті» відбувся турнір з міні-футболу серед аматорських команд та громадських організацій міста «Різдвяна коляда-2016».

Захід провели у рамках Всеукраїнських спортивно-масових заходів в зимовий період «Спортивна зима», який організував Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Загалом на спортивному майданчику «Арени Спорт» за почесні кубки Діда Мороза і Снігуроньки змагалися понад двісті учасників із шістнадцяти команд. Приємно відзначити, що найкреативніші футболісти-аматори вийшли на поле у традиційних новорічних костюмах, чим неабияк здивували гостей турніру,  розповіли в розважальному комплексі «Адреналін Сіті».

За результатами гри команд перемогу та Кубок Діда Мороза виборола команда «Вікторія», а фіналістом стала команда «Бренд Груп». Кубок Снігуроньки отримала команда «Опера», а фіналістами стала команда «Штурм».

По завершенню змагань переможців нагородили кубками, грамотами та дипломами від Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та подарунковими сертифікатами як у командних, так і в особистих номінаціях від спонсорів фестивалю.

Підтримати та вболівати за команди зібралось чимало глядачів. За словами організаторів, на майбутнє вони планують залучати до участі в цьому турнірі команди з міст та районів області. 






 

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром