Лесі Українки: муніципали знайшли «власний шлях» захисту інтересів пішоходів

25 Жовтня 2017, 12:25
3251

Інспектори муніципальної варти взялися вирішити проблему единої у місті пішохідної вулиці своїм шляхом.

Про це йдеться у дописі на сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради у Facebook.

У прес-службі муніципалів зауважили, що вулиця Лесі Українки у Луцьку, яка формально є пішохідною, останнім часом нагадує автотрасу. Нагадаємо, 20 жовтня біля будівлі міськрайонного суду навіть сталась ДТП за участі двох легковиків.

Вирішити цю проблему взялися в департаменті муніципальної варти Луцька.

Оскільки муніципали не мають повноважень на складання протоколів згідно ПДР, вони «пішли іншим шляхом» та організували чергування у пішохідній зоні з 6:30 ранку, аби перешкодити водіям паркуватися у заборонених місцях. 

У департаменті додали, що проблем автомобілістам могли б додати бетонні клумби, які встановлені на розі вулиць Лесі Українки та Сенаторки Левчанівської, але їх декілька днів тому відсунули невідомі особи.

Читайте також: Лесі Українки: невідомі зробили пішохідну зону доступною для автотранспорту


Паркування у пішохідній зоні
Паркування у пішохідній зоні

Невідомі відсунули боларди...
Невідомі відсунули боларди...

... і клумби
... і клумби

Автівки забирають простір у пішоходів
Автівки забирають простір у пішоходів

 

Коментарі
25 Жовтня 2017, 17:42
А то что перерили пів Вулици дітли без попередженя і ні плану влаштуваня автомобілів нема то нормально типу на роботу більши в центр не ходіть !!!! Короче все як в нас в Укр ))) тільки менти хвастаються непонятно чим ... дятлова країна
25 Жовтня 2017, 23:35
В Луцьку поряд з існуючими міським відділом Національної поліції та громадським формуванням «Варта порядку» в травні 2015 року створено за рахунок фінансування з міського бюджету департамент муніципальної поліції. Створено незаконно, бо Верховна рада України 21 травня 2015 року прийняла лише в першому читанні законопроект «Про муніципальну варту». Закон на цю тему залишився не прийнятим, бо за висновком експертів («Українська правда» від 24.11.2015 р.) цей законопроект створить основу для нового сплеску сепаратизму в окремих регіонах та дозволяє створити «особисті армії» для обслуговування інтересів місцевих еліт – репресивний апарат проти громадської та політичної опозиції, що й було здійснено в Луцьку попереднім складом міськвиконкому.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром