3 липня: пожежа в парку, чорний день і благодійний концерт

03 Липня 2015, 22:40
3596

Про найголовніше дня сьогоднішнього -  у «Картині дня»

Ввечері на деяких вулицях Луцька сталося аварійне відключення електрики. Світла немає на частині вулиць Конякіна, Кравчука, Соборності, у районі Там-таму (на вулицях Липинського, Чорновола), а також на Арцеулова, Гулака-Артемовського, Стрілецькій). До 23 години електропостачання обіцяли відновити.

В Центральному парку міста гасили пожежу. Загорілося звалище дерев. Ніхто не постраждав. Щоправда, перехожі задихалися від ядучого диму. За годину пожежу погасили.

В Луцьку подорожчає вода. Нові тарифи очікують вже з початку вересня.

На озеленення парку в Луцьку витратять 7 мільйонів гривень.  Ймовірно, що частина коштів із вище названої цифри потрапить у кишені луцьких чиновників.

Поблизу Луцька в селі Озеро заборонили купатися. Це довели  санітарно-мікробіологічні дослідження складу води у природній водоймі. Так, склад води з природної водойми села Озеро не відповідає санітарним нормам за вмістом лактозо-позитивних паличок.

Муніципали знову спіймали на гарячому продавців алкоголю. Ті торгували вночі. Адміністративні протоколи склали на продавців торгового павільйону на зупинці громадського транспорту по вул. Рівненській,2, магазину "Продукти" вул. Сагайдачного, 1а та магазину "Лювіна" вул. Конякіна, 14к.

Лучани  на вулиці Конякіна обгородили двір власними силами, не чекаючи допомоги та підтримки від міської влади чи спонсорів.

На Театральному майдані міста відбувся благодійний концерт Заслуженого академічного ансамблю пісня та танцю Збройних сил України. Захід організували в рамках соціального проекту «Перемагаємо разом».

 

За матеріалами місцевих ЗМІ підготувала Аріна Крапка

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром