Лучанам розкажуть, чому равлики – майбутнє волинської кухні

24 Жовтня 2017, 11:25
2299 Джерело: Gazeta.ua

Чому равлики – це майбутнє волинської кухні, як правильно приготувати равликів  і чому за кордоном це вже давно делікатес.

Про це під час West Rest Forum 2017 27 жовтня  розкаже та покаже віртуозний майстер-клас з приготування равликів відомий волинський  шеф-кухар та ресторатор Юрій Хазіпов.

Експерт японської кухні  кілька років працював і жив у Японії, де і навчився усіх тонкощів роботи з азіатською кухнею. Відомий як суші-майстер. Юрій Хазіпов тріумфував на міжнародному Кулінарному чемпіонаті у Румунії в містечку Брашов  - East European Culinary Cup Brasov 2017. Завоював срібло у номінації яловичина і золото за птицю.

Юрій Хазіпов
Юрій Хазіпов

 

Дізнатися про новини і сучасні технології ресторанного бізнесу можна під час форуму рестораторів West Rest Forum 2017, який відбудеться у Луцьку 27 жовтня у КРЦ «Адреналін Сіті».

Реєструйтеся на сайті форуму: http://rest.wmf.com.ua.

Формат: одноденний івент із майстер-класами від відомих рестораторів.

West Rest Forum – це майданчик для обміну ресторанним досвідом  і знаннями, це живе спілкування із успішними  рестораторами-практиками, це сучасні  ресторанно-гастрономічні тренди, це знайомства та позитив, це енергія та розвиток.

Коментарі
24 Жовтня 2017, 20:47
ну і мерзость! ще б жаб жерли на волині їх теж хватає.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром