«Луцькводоканал» придбав сучасне обладнання для ремонту мереж

13 Жовтня 2021, 10:59
Луцькводоканал 541
Луцькводоканал

 «Луцькводоканал» придбав нове обладнання для ремонту мереж.

Про це повідомили на сайті Луцької міської ради.

Нещодавно на підприємстві придбали сучасне швейцарське та італійське обладнання, необхідне для спаювання поліпропіленових труб. У водопровідних мережах, вже більше тридцяти років, використовуються труби з поліпропілену.

 Однак їх обслуговування створювало чимало проблем для працівників. Більше того, підприємство не мало змоги власними силами виконувати певні види робіт з їх монтажу, перекладки, заміни чи санації. Тому доводилося залучати підрядні організації, що потребувало більше часу і збільшувало фінансові витрати.

Закупівля відповідного новітнього обладнання дасть змогу підприємству працювати значно ефективніше, оперативно виконувати більший об’єм робіт, заощаджуючи при цьому кошти.

Вже шестеро фахівців підприємства опановують роботу з новим обладнанням, аби професійно використовувати його у роботі. Для проведення робіт на мережах використовуватимуть терморезисторний зварювальний апарат MSA 2.1, виробник- Brutsch Elektronik AG(Швейцарія) та стиковий зварювальний апарат з гідравлічним приводом ТМ 315, виробник- Georg Fischer Omicron S.R.L (Італія).

 Правильно підібране, сучасне і зручне у використанні, це обладнання значно підвищить якість і швидкість виконання робіт. Його надійність гарантує тривалу і безперебійну експлуатацію, а отже й економію на ремонті.

Читайте також:На проспекті Волі наносять тимчасову розмітку

 

 
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром