«Українська автомобільна корпорація» розвела у місті довгобуд

06 Липня 2015, 10:25
4279

На вулиці Гулака-Артемовського, 2 за високим зеленим парканом уже дванадцятий рік стоїть незвершена будівля, в якій має бути офісний центр. 

Будівельні роботи тут відбуваються лише час від часу. Наразі на тут ніхто не з`являється.

«Ми живемо поруч. Але уявлення не маємо, що це має бути. Звісно, цікаво знати, що будують біля твого будинку – чи раптом не ще один бар-клуб», - каже лучанка Олена.

З допомогою депутата від цього округу Ігоря Поліщука вдалося з`ясувати, що бар-клуб там планували добудувати, розширивши житловий будинок, але зараз  відбувається реконструкція під офісний центр.

«Відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради від 14.11.2003 № 461 про дозвіл на будівництво, Алієву Д.І. дозволено провести реконструкцію з розширенням житлового будинку на вулиці Гулака-Артемовсього 2, під кафе та бар.  Управління містобудування та архітектури від 12.01.2004 року видало вихідні дані на проектування вказаної реконструкції», - йдеться у відповіді на депутатський запит Ігоря Поліщука.

У документі вказано, що вже у 2007 році рішенням міської ради видано дозвіл на реконструкцію ще незавершеного кафе-бару під офісний центр.  Тільки там вже не йдеться про громадянина Алієва Д.І, а про ВАТ «Українську страхову компанію «Дженерал Гарант».

Наразі незавершений об’єкт будівництва належить ПАТ «Українська автомобільна корпорація», що зареєстрована у Києві.  «Дженерал Гарант» - дочірня компанія «Української автомобільної корпорації».

В управлінні містобудування та архітектури інформація щодо закінчення будівельних робіт відсутня.

До слова, коропарція заснована ще в 1969 році. Це приватна транснаціональна компанія, найбільший виробник автомобілів, дистриб’ютор і постачальник сервісних послуг в Україні.

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39