У Луцьку стартував опалювальний сезон

12 Жовтня 2021, 10:14
Комунальне підприємство Луцьктепло 520
Комунальне підприємство Луцьктепло

У Луцьку офіційно розпочався опалювальний сезон.

Усі котельні переводять у зимовий режим. Про це розповів у коментарі Суспільному речник комунального підприємства «Луцьктепло» Антон Безносиков.

Зі слів речника, школи обласного центру відмовилися від теплопостачання на наступні декілька днів.

Першими теплоносій отримали медичні установи та дитячі садки.

«Станом на 15:30 11 жовтня теплоносієм забезпечені 10 з 21-го об'єктів медичної сфери, це і госпіталь ветеранів війни, госпіталь МВС, перинатальний, лікарні та поліклініки, пологовий у процесі», – каже Антон Безносиков. З його слів, робота з доведення теплоносія до решти медичних об'єктів триває.

Щодо дитячих садочків, яких в громаді є 40, то 29 з них 11 жовтня отримали теплоносій. 

Медичний директор комунального медоб’єднання Луцької громади Володимир Шендибило розповів: тепло у лікарні з’явилось у другій половині дня. Наразі в медзакладі – 550 пацієнтів.

Загалом у Луцьку є 44 котельні, із них п'ять працюють лише взимку, – розповів речник «Луцьктепла». Усі котельні, окрім двох, газові.

Як розповів Антон Безносиков, якщо температура повітря буде вищою за + 10 градусів за Цельсієм, то котельні у Луцьку знову зупинять. Синоптикиня Волинського гідрометеоцентру Леся Пасічник, 12 жовтня температура повітря по області вдень буде до + 13 градусів, у Луцьку + 12 вище нуля. Знижуватиметься температура повітря вночі.

 

Читайте також: У Луцьку кілька вулиць залишаться без світла

 

 
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром