У Боратині відбувся чемпіонат громади зі стрільби з лука

11 Жовтня 2021, 15:21
Чемпіонат стрільби з лука 754
Чемпіонат стрільби з лука

У Боратині відбувся перший Чемпіонат громади зі стрільби з лука.

Про це повідомили на сайті Боратинської громади.

 Участь у змаганнях 9 жовтня взяли 10 лучників-початківців – мешканців Боратинської громади: Володимир Філонець, Анастасія Гадчевська, Станіслав Безух, Андрій Ярмолюк, Олександр Дармовіс, Наталія Філонець, Анатолій Луцюк, Лідія Ольхова, Назар Ковтун, Ілля Філонець.

Нагадаємо, щоб обрати спортсменів для участі у турнірі впродовж вересня-жовтня у різних населених пунктах громади відбувалися майстер-класи зі стрільби з лука. За результатами відбіркових турів 10 стрільців отримали запрошення на Чемпіонат та можливість позмагатися за звання «кращого».

Незважаючи на доволі «скромний» досвід  лучників, змагання видалися надзвичайно цікавими та видовищними. Вже у кваліфікаційному раунді між спортсменами панувала гостра конкуренція, а запекла боротьба тільки посилилася під час спарингів та перестрілок за призові місця. Особливо напруженим та неочікуваним виявився фінал.

Переможцями та призерами Першого Чемпіонату Боратинської громади зі стрільби з лука стали:

I місце – Олександр Дармовіс

II місце – Андрій Ярмолюк

III місце – Назар Ковтун

Проведення Чемпіонату стало можливим завдяки проєкту «КРОК – реінтеграція ветеранів задля згуртованої громади». Ініціатива реалізується Боратинською громадою у рамках Всеукраїнського проєкту, спрямованого на зміцнення стійкості громад шляхом соціально-економічної реінтеграції ветеранів, що фінансується Європейським Союзом та впроваджується Міжнародною організацією з міграції.

Читайте також: У Боратині відбувся перший Чемпіонат громади зі стрільби з лука.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром