Театральний майдан: люди вилазили на драбину, щоб їх почули

22 Жовтня 2017, 14:38
2424

У суботу, 21 жовтня, лучани були свідками раніше не баченого у Луцьку перформансу. На Театральному майдані зустрілись люди, які хотіли чимось поділитися. Вони вилазили на драбину, щоб їх почули. Власне, «Драбиною» називається мистецький проект, організаторами якого стала команда луцького осередку ВМГО «ФРІ» спільно з учасниками проекту Exploresion.

Протягом усієї суботи в Луцьку трималася похмура погода, але це не завадило людям прийти і, навпаки, створило потрібну атмосферу. Як тільки на драбину хтось піднімався, усі інші замовкали. Це було різноманіття жанрів: читали вірші, проводили stand up, показували театральні дійства, розповідали казки та співали. За півтори години учасники та глядачі пережили море емоцій, – пише Волинська правда.

«Драбина» не стояла на місці, а рухалася за визначеним маршрутом. Після Театрального майдану дійство переміщалось по вулиці Лесі Українки. Вилазити на драбину, знімати звичну маску, заявляти про себе можна було на кожній локації і не важливо, скільки тобі років, школяр ти чи актор театру. Після виступу сміливцю не тільки аплодували, а й вручали солодкий подарунок від спонсора проекту ТМ Laki.

Коментарі
22 Жовтня 2017, 20:15
Одним словом ідіоти
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром