У луцькій галереї мистецтв відкрили нову виставку

09 Жовтня 2021, 13:46
Галерея мистецтв 840
Галерея мистецтв

З нагоди Всеукраїнського дня художника Волинська організація Національної спілки художників України організувала виставку картин «Осінній салон». Представили твори 44 луцьких майстри пензля на різноманітну тематику та у різних жанрах.

Про це повідомили на сайті Луцької міської ради.

На відкриття експозиції завітали заступниця міського голови Ірина Чебелюк та директорка департаменту культури Тетяна Гнатів.

«Художник — особлива людина, що бачить та мислить по-особливому. Це той, хто переймається найменшими деталями та спроможний показати їх з іншого боку, ніж бачить пересічний глядач. Творчі люди серцем та душею переживають усе, що відбуваються навколо, глибоко і тонко відчувають усі дрібниці щоденного життя», – сказала Ірина Чебелюк.

Також очільниця зауважила, що переступаючи поріг спільного дому художників – поринаєш у інший світ. Вона привітала митців зі святом та сказала, що дуже шанує їхні працю та талант. 

Своєю чергою, Тетяна Гнатів подякувала митцям за ініціативи та творчі проєкти, що були реалізовані Волинською організацією Національної спілки художників України у Луцьку та побажала подальших мистецьких звершень.

 

 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром