«Інвестор» став генеральним спонсором футбольного клубу «Любарт»

08 Жовтня 2021, 13:41
Будівельна компанія «Інвестор» продовжила співпрацю з футбольною командою «Любарт» РЕКЛАМА 679
Будівельна компанія «Інвестор» продовжила співпрацю з футбольною командою «Любарт»

Будівельна компанія «Інвестор» продовжила співпрацю з футбольною командою «Любарт» і знову стала генспонсором команди.

Генеральний менеджер Дмитро Пасічник, спортивний директор Сергій Піддубний та головний тренер князів Назар Бугайчук відвідали офіс будівельної компанії, де зустрілися з її директором Андрієм Разумовським. Про це йдеться на сторінці команди у фейсбуці.

«Дуже приємно, що Андрій Разумовський та «Інвестор» надалі вболівають за розвиток спорту. За останні два роки ми двічі виграли чемпіонат області, здобули золото Першої та бронзу Другої ліги. Все це було б неможливим без підтримки нашого партнера, – зазначив генеральний менеджер «Любарта» Дмитро Пасічник. – Наша академія росте, чимало молодих гравців отримують свій шанс, а Владислав Сизик взагалі є одним із важливих гравців збірної України U-19».

Також під час зустрічі говорили про готовність «Любарта» до виступів в Екстра-лізі, розвиток дитячої школи та цілі на новий сезон. Назар Бугайчук зауважив, що відстояти титул чемпіона Першої ліги буде доволі складно, проте команда готова до виклику.

Своєю чергою Сергій Піддубний наголосив, що стратегічна мета «Любарта» – вихід до найвищого дивізіону країни. Для цього, окрім спортивних результатів, потрібне і стабільне фінансування, і правильне використання коштів. Тому більшість грошей йде саме на розбудову дитячої академії.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром