«Коли дивишся на морди цих зажерливих чинуш, то тебе вивертає», – Лілія Василюк

20 Жовтня 2017, 16:58
3357

Лучанку обурило те, що Міграційна служба не спромоглась вчасно виготовити їй біометричний паспорт, при тому, що гроші за терміновість були заплачені.

Своє обурення Лілія Василюк висловила у спільноті Наш Луцьк у Facebook.

Далі подаємо її допис повністю:

«Я ненавиджу цю владу, яка має людей за дурнів, якій начхати на простих громадян, яка настільки безсила і просто вже настільки остогидла, що, коли дивишся на морди цих зажерливих чинуш, то тебе вивертає. 

В данний момент, в мене конкретно претензії до Міграційної служби України, якого милого ви здираєте гроші з громадян за виготовлення термінового біометричного паспорту, якщо ваша терміновість гірше черепахи десь у далекому Гондурасі! За місяць, навіть більше, ви не в змозі виготовити документ, але при цьому гроші ви здираєте наперед. Якого милого міграційне управління на вул. Кравчука, 12, не працює в понеділок? Понеділок не робочий день, для вас, бояр? Тільки раби працюють по понеділках?

Хто мені поверне гроші за придбані квитки на літак до Каунаса (Литва) на семінар? Можливо, Міграційна Служба?

І головне, що будуть думати представники інших держав Європи на семінарі, коли перекладач з Украіни не приїде на семінар, по причині невиготовлення паспорту? Вам не соромно? А мені дуже соромно.

Це ще і ще раз доводить, що ніхрєна в нашій державі не змінилось, і вас, шановні, пора викидати, як смердячий бруд з насаджених вами місць. Ви – позор українського народу».

У коментарях думки користувачів соцмережі розділились: дехто підтримав лучанку, а дехто – засудив.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром