Діти з Підгайцівської громади відвідали Луцький зоопарк

06 Жовтня 2021, 15:09
Екскурсія до Луцького зоопарку 812
Екскурсія до Луцького зоопарку

50 дітей з Романівського та Звірівського старостинських округів, що у Підгайцівській громаді, відвідали Луцький зоопарк.

Про це йдеться на сайті Підгайцівської громади.

Директорка КП «Луцький зоопарк» Людмила Денисенко особисто провела майже 3-х годинну екскурсію юним мешканцям Підгайцівської громади.

Дітей супроводжували вихователі Звірівського ДНЗ, вчителі Романівської гімназії та староста Віктор Ковжук.

Директорка  Людмила Денисенко розповіла юним відвідувачам, що у зоопарку є тварини, які занесені до Червоної книги України та світу, тому важливо таким звірям допомагати. Луцький зоопарк - установа, яка зберігає зникаючі та рідкісні види тварин.

Діти з  цікавістю розглядали усіх звірів, а особливо ведмедів, тигрів та левів. Малеча цікавилася, які ці тварини та як поводяться в природі. Дітям розповіли, що на відміну від левів, тигр є більш небезпечним, адже може атакувати іншу тварину,  навіть будучи ситим. Леви живуть у зграях, що називаються прайдами.

Довго діти розглядали пеліканів.  Ці перелітні птахи зникають через діяльність людини, адже місць, де вони можуть будувати гнізда та вигодовувати пташенят стає усе менше. 

Директорка зоопарку зауважила, що відвідувачам не можна годувати тварин, адже стежать за  їх раціоном та доглядають за ними працівники зоопарку.

Читайте також: Учні Боратинського ліцею здійснили туристичну мандрівку Рівненщиною

 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром