Гурт Vivienne Mort у Луцьку розпочне прощальне турне

05 Жовтня 2021, 16:49
Vivienne Mort 1263
Vivienne Mort

Гурт Vivienne Mort виступом у Луцьку розпочне прощальне турне, під час якого музиканти дадуть 15 концертів у найбільших містах України. Концерт відбудеться 25 жовтня.

Перед прощальним туром Vivienne Mort видали на цифрових музичних платформах пісню «Друже Мій», що стала останнім треком, записаним теперішнім складом. Про це пише Суспільне.

«Цієї осені відбудеться тур Україною, в якому востаннє можна буде послухати пісні гурту в класичному звучанні. Ми кілька разів переносили тур і нарешті все схоже на те, що наша зустріч відбудеться. Я дякую слухачам, що дочекалися. Я була вражена їхньою довірою і тим, що вони зберігали квитки два роки. Їхні місця, як і раніше, закріплені за ними. Я дуже сподіваюся, що цього разу ми побачимося і ніщо нам не завадить», – розповіла вокалістка групи Vivienne Mort Даніела Заюшкіна в ефірі «Радіо Промінь».

За її словами, в програмі буде альбом «Досвід» та популярні програмні пісні. Новий сингл «Друже Мій» стане останнім треком, записаним Vivienne Mort у складі, з яким гурт вирушить у прощальний тур. За словами солістки, вона присвятила її друзям.

«Напередодні туру ми з музикантами вирішили випустити останню спільну пісню. Обрали одну з невиданих. Вона називається «Друже Мій». Я хотіла, щоб ця пісня була мені нагадуванням про те, як важливо цінувати час проведений з людьми, без яких не хочу уявляти життя. З цієї точки огляду кожна розмова з другом стає цінною і кожне прощання закарбовується в серці до наступної зустрічі», – розповіла Даніела Заюшкіна.

Читайте також: Гурту «ФлайzZzа» – 21. Як змінились музиканти

Після прощального туру Vivienne Mort не припинить існування, але зміниться його склад і звучання.

«Багато хто питає, що буде далі. Ми відіграємо тур і тим самим закриємо великий розділ нашої історії. Після чого звучання музики Vivienne Mort зміниться, але ні в якому разі не затихне. Від початкового складу гурту залишилася я одна та, власне, сама Vivienne Mort. І я подумала, що нам нічого не лишається, як продовжити вдвох», – розповіла співачка.

З її слів, як звучатимуть далі пісні, вона ще не знає, але продовжує їх писати.

Читайте також: «Фіолет» презентував нову пісню до 12-річчя з дня створення гурту

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024