Трикімнатні квартири на «виріст» від Kyiv Sky

04 Жовтня 2021, 10:33
Трикімнатні квартири на «виріст» від Kyiv Sky 503
Трикімнатні квартири на «виріст» від Kyiv Sky

Трикімнатна квартира – це ідеальне рішення для великої родини або вигідний варіант «на виріст». Вона дає можливість вирішити житлове питання і створити комфортне проживання для кожного члена сім’ї.

Велика площа 82,7 м2 і три роздільних кімнати дозволяють:

Облаштувати окрему кімнату для дітей і спальню для батьків, залишивши при цьому простір для сімейного відпочинку і прийому гостей.

Розмежувати особистий простір дітей різного віку чи статі: «кінець сварок - кожному по кімнаті».

Гармонійно жити в одній квартирі навіть сім'ї, що складається з трьох поколінь.

Реалізувати кабінет / тренажерний зал / гардероб у себе в квартирі.

Купівля житла завжди викликає багато вагань, запитань та труднощів. Це відповідальний вибір, бо мова йде про інвестицію у квадратні метри та середовище, у якому ви будете жити. Сучасна сім’я шукає не просто квадратні метри, а натхнення та ідеї, які можна знайти  чи реалізувати у власній квартирі.

Kyiv Sky – стильний житловий комплекс, розташований в районі Київського майдану на вул. Рівненська. Поблизу центральний парк, школи, садочки, супермаркети. Це ідеальне поєднання стильної архітектури, сучасного благоустрою, розвиненої інфраструктури та справедливої ціни. Ми подбали, щоб наші мешканці вдома почувалися комфортно, безпечно та затишно.

Компанія «Єврохолдінг» будує Kyiv Sky за сучасними стандартами. Це стосується не тільки якісних матеріалів для внутрішнього облаштування, але й технологічних рішень для зовнішнього оздоблення. Фасади з керамоблоків та утеплюючих матеріалів зберігають максимум тепла всередині та допомагають знизити витрати на комунальні послуги.

Такі фасади допомагають створити оптимальний мікроклімат всередині будівлі та зменшити втрати тепла до 40%. Панорамні вікна не тільки красиві, а й енергоощадні – з двокамерним склопакетом з мультифункціональним склом, що має одночасно теплозберігаючі та сонцезахисні функції.

Натхненим та унікальним планується подвір’я Kyiv Sky. Якщо дитячі майданчики, то розвиваючі, навіть для дорослих цікаві; якщо спортивні тренажери, то професійного рівня; якщо озелення, то найромантичніше – сад сакури.

Консультаційний центр KYIV SKY вул. Рівненська, 4

067 442 09 09 kyiv-sky.com.ua

Читайте також: Чому варто обирати пентхауси KYIV SKY 

 

 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром