Лучани першими в Україні подивилися стрічку «Бурштинові копи»

02 Жовтня 2021, 11:52
Бурштинові копи у Луцьку 1581
Бурштинові копи у Луцьку

У Луцьку відбувся допрем'єрний показ нової української комедії «Буршитнові копи». 

Актори комедії презентували стрічку у Premier City 30 вересня. Про це повідомляє кореспондентка Район.Культура. 

На зустріч з глядачами приїхали Євген Янович та Олег Маслюк, які зіграли головних героїв фільму – полісменів Максима і Богдана. До речі, актор Олег Маслюк остаточну версію кіна подивився вперше з лучанами. 

«Бурштинові копи» – це історія про дуже правильного і самовпевненого патрульного з Києва, який потрапляє у пікантну халепу з своєю дівчиною-напарницею (поліцейську Аню зіграла Дар’я Петрожицька). За це хлопця переводять селища у Житомирський області, де є бурштиновий клондайк. У цьому селі на глядачів чекають стрілянина, бійки, ще одна дівчина і зразу дві детективних історії. Перша – бурштинова, яку Максим та його колеги доблесно розслідували, а от друга – викрадення воза з гноєм – лишилася загадкою.

Та волинянам буде найцікавішим саме цей епізод, адже у ньому засвітився народний артист України Петро Панчук, який родом з села Лобачівка (колишній Горохівський район). Наш земляк грає жителя села Нові Петрівці, в якого вкрали воза з гноєм і випадково розказує поліцейському, що ліс кишить озброєними людьми, а ще пропав заїжджий геолог. 

Комедія насичена жартами, які зрозуміють тільки українці, а ще сценаристи вдало вписали нові фемінітиви. Наприклад, слово «злочинка», яку зіграла співачка із Закарпаття Аліна Паш. Подивитися екранізовану іронію на українську дійсність від студії Мамахохотала можна буде в кінотеатрах з 7 жовтня. 

А ще у фільмі почуєте чимало саундтреків від українських музикантів

Довідково: «Бурштинові копи» – це проєкт, який став одним із переможців Одинадцятого пітчингу проєктів Держкіно і отримав фінансування від держави. Знятий на замовлення телеканалу НЛО TV, виробництва Кінокомпанії ТОВ «КіноХіт Ю Ей», за підтримки Державного агентства України з питань кіно, медіа-холдингу «Медіа Група Україна», телеканалів «Україна» та НЛО TV, студії «Мамахохотала» та технічно-консультаційної підтримки Національної поліції України, Національної академії внутрішніх справ України.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром