Голова Підгайцівської громади поділився своєю версією підпалу авто

30 Вересня 2021, 19:55
Юрій Семенюк 1320
Юрій Семенюк

Голова Підгайцівської сільської ради Юрій Семенюк вважає, що підпал автомобіля його доньки пов'язаний з рядом інших інцидентів, які почалися, коли він взяв участь у місцевих виборах.

Про це Район.Луцьк стало відомо під час пресконференції голови у Підгайцівській сільраді.

За словами посадовця, під час місцевих виборів його підтримала одна політична сила з наміром пізніше мати доступ до бюджету громади. Юрій Семенюк стверджує, що коли після перемоги він відмовився допомагати, у його житті почалися проблеми, зокрема кілька пограбувань, напад і замах на дружину. Посадовець думає, що підпал машини його доньки – чергове «послання».

«Видно, підпалом мені сказали, що я маю піти», – вважає голова.

Юрій Семенюк переконує, що протягом його перебування на посаді страждала не лише його родина, а й майно громади. За словами посадовця, невідомі били скло в автомобілях з автопарку громади та намагалися вивести техніку з ладу. 

На його думку, всі ці інциденти пов’язані між собою і за ними стоять одні й ті самі люди. Проте, як зазначив сам Юрій Семенюк, доказів у нього немає, адже нікого так і не затримали.

Окрім неназваних членів партії, голова сільради також зазначив, нібито до підпалу автомобіля його доньки опосередковано призвело розслідування луцької журналістки. Мовляв, вона сфотографувала авто для матеріалу і це фото могли побачити певні люди, які згодом і влаштували підпал.

Також Юрій Семенюк вважає, що його планують підставити, підкинувши гроші або щось заборонене, тому в сільраді всюди стоять камери.

«Я не беру хабарів, не вживаю наркотики, а вся моя зброя зареєстрована. Тому якщо у мене знайдуть атомну бомбу, то знайте, що то не моє», – сказав голова.

Голова громади додав, що не вірить у позитивні результати розслідування підпалу, бо винуватців попередніх інцидентів так і не знайшли.

Нагадаємо, уночі, 29 вересня, на подвір’ї будинку голови громади Юрія Семенюка загорівся автомобіль Toyota Land Cruiser, належний його дочці, жительці Луцького району. За його словами, автомобіль стояв на території подвір’я біля будинку. Пожежа сталася приблизно о першій годині ночі. Вогонь першим побачив сусід, який і повідомив власника. Пожежу локалізували, ніхто з людей не постраждав. Автівка згоріла вщент.

Читайте також: Боратинська громада пройшла відбір проєкту USAID

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром