Луцьк готовий до холодів

18 Жовтня 2017, 09:38
2173

Підприємства житлово-комунального господарства обласного центру ведуть роботи з підготовки житлового фонду і комунального господарства до роботи в зимовий період.

Про це йшлося на виконкомі Луцької міської ради у середу,  18 жовтня.

Директор департаменту ЖКГ Юрій Крась зазначив, що у Луцьку провели поточний ремонт вулично-дорожньої мережі міста, зробили поточний ремонт прибудинкових територій на вулиці Даньшина і проспекті Соборності.

За кошти міськради придбали попередньо ізольовані труби на 780 тисяч гривень для заміни аварійних ділянок теплових мереж міста.

В рамках співпраці з ЄБРР реконструювали теплові мережі від котелень на вулицях Шевченка та Богдана Хмельницького. На стадії завершення знаходиться реконструкція теплових мереж від котелень на вулицях Вавілова, Ковельській і Лесі Українки.

Власними силами провели поточний ремонт котелень та ЦТП. Проводять також роботи по переобладнанню розрахункових вузлів обліку електричної енергії.

До початку опалювального періоду підприємству необхідно завершити капремонт димової труби на котельні по вулиці Володимирській. На даний час основа металевої димової труби змонтована. Крім того, необхідно закінчити переобладнання вузлів обліку природного газу на шести котельнях підприємства.

Читайте також: «Луцьктепло» не має коштів, аби розпочати опалювальний сезон

КП «Луцькводоканал» також виконав ряд заходів. Зокрема, підприємство замінило аварійні ділянки водопровідних  мереж, каналізаційних мереж, замінило люки, провело демонтаж водозбірних колонок, відремонтувало водопровідно-каналізаційні колодязі та інше.

Юрій Крась зазначив, що на обслуговуванні житлово-комунальних підприємств міста на сьогодні перебуває 1095 житлових будинків. Незважаючи на скрутне становище по виплатам, підприємство знайшло резерви і змогло належно підготуватися до зимового періоду, зауважив він.

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024