Учасник АТО Олександр Кралюк обурений нічними феєрверками

02 Січня 2016, 09:43
3500 Джерело: lviv.samopomich.ua

Боєць батальйону «Айдар» та місцевий бізнесмен Олександр Кралюк нагадав лучанам про заборону на використання піротехнічних засобів у новорічніу ніч та закликав лучан мати повагу до тих, хто оберігав східні кордони України.

«Чи спроможні ми повернутись лицем до тих, хто повернувся з пекла, чи спроможні ми зрозуміти їх відчуття, чи спроможні ми себе обмежити в малому, щоб хоч повагою віддати належне їх подвигу!? 
Адже справа не в тому що зараз продовжується АТО, справа не в тому що хлопці на сході, адже вони там роблять те що від них належить і радуються за тих хто у мирному житті. А справа в тому, що серед нас багато тих, хто повернувся з під Мін, САУ, Ураганів, Смерчів та Градів», почав свій емоційний допис у «Facebook» Олександр Кралюк.

Він пояснює, що воїни АТО та переселенці, які опинялися під обстрілами, щоразу від звуку будь-яких вибухів знову переживають минуле.

«Лише вони відчули гул землі під ногами від якого нема порятунку, а є лише боже провидіння, лише вони розуміють, що після рясних вибухів починаються атаки, і що далі знову йти на смерть… І хто з нас знає – у мирному житті, що жива людина відчуває в такі моменти. Хто цим не жив ніколи цього не відчує, можна лише зрозуміти і поважати тих, хто пройшов крізь пекло. А серед них були і діти, які ще такими маленькими, а все ж втекли від свого страшного дитинства, і сховались зараз у нас! Як вони переживають ці вибухи?!! Чи можливо й тут, і вже ми з вами ! знов заганяємо їх під ліжка, затуляючи своїми маленькими ручками вушка, аби не боятись? Хіба, хто з нас думав хоч на мить про них, підпалюючи чергову вибухівку, або продаючи її?», риторично запитує учасник АТО.

«Велика нація народжується не фразою сотень, тисяч «Герої не вмирають», не вишиванкою на селфі, велика нація народжується у звитязі і повазі, у любові і піклуванні, у чесній праці і гідності душі…», переконаний Олександр Кралюк.

За його словами, він особисто намагався зупинити любителів феєрверків.

«О першій годині новорічної ночі, я виходив на проспект Молоді (район кафе Соло Піца), щоб зупинити цю артпідготовку. Переконання не спрацювали. За тривалий час розмов феєрверки продовжувались, повз нас декілька раз проїздили гарні патрульні автомобілі – жоден не зупинився, хоч феєрверки і продовжувались в цей час! В мене велике питання до керівництва поліції – скільки складено протоколів за адміністративні порушення, щодо використання феєрверків за новорічну ніч?», цікавиться Олександр Кралюк.

До слова, попри заборону на використання піротехнічних засобів у новорічну ніч у різних районах Луцька лунали вибухи від петард та феєрверків.

Нагадаємо, що Олександр Кралюк потрапив до рейтингу впливових лучан.

 

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

 

Коментарі
02 Січня 2016, 12:06
Феерверк це символ нового року, і нормальне використання нормально сприймається любими людьми, навіть з ато, те шо ви пишете маячня. Адекватні люди все нормально сприймають. Цікаво чи є у вас відраза до рошенівських цукерок?
02 Січня 2016, 14:24
Дивлячись на те як на Автовокзалі "захисники" в спецефічному одязі, пруть додому непідьемні сумки,здається що вони повертаються з заробіток...???
02 Січня 2016, 14:36
нічними феєрверками найбільше займаються "бідні" жителі с.Липини,с.Тарасове їм за високими парканами невидно той люд який зустрічає на колінах домовини !
02 Січня 2016, 16:18
А навіщо адміпротоколи ???? Всім кому подобаються фейєрверки - на СХІД !!!! ДЕ ОБЛВОЄНКОМАТ В НОВОРІЧНУ НІЧ БУВ ???
02 Січня 2016, 19:29
Пишу до гниди, яка написала про непідйомні сумки хлопців і заробітки... Ти, гнидо, можеш з'їздити на ці заробітки і приперти таку ж непідйомну сумку. Майже у кожного бійця є підмінна форма, підмінні берці, 1-2 комплекти термобілизни, тепла кофтина, декілька пар шкарпеток, трусів, туалетне приладдя - ось це все і входить у непідйомну сумку...
02 Січня 2016, 19:56
Так там більша половина заробляє.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром