«Велике будівництво»: ремонтують автошлях М-19 у напрямку Луцька

28 Вересня 2021, 13:27
Ремонт дороги 661
Ремонт дороги

Стартували ремонтні роботи ще на одній ділянці міжнародного автошляху М-19 Доманове (на м.Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м.Бухарест).

Йдеться про відтинок від межі з Рівненською областю на 3,5 кілометри у напрямку Луцька. Про це інформує Служба автомобільних доріг у Волинській області.

«Це восьма по рахунку охоплена ремонтом ділянка на автошляху М-19 в межах Волині. На сьогодні відновлюємо понад 57 км траси по обидві сторони від м.Ковеля, з них близько 50 км вже вкрито фінішним шаром асфальту», - йдеться у дописі.

Підрядник відфрезерував старе дорожнє покриття і приступив до влаштування шарів нового дорожнього одягу, товщина якого становитиме 33 сантиметри.

Наразі проводять роботи з посилення основи щебенево-піщаною сумішшю, обробленою цементом, та влаштовується вирівнюючий шар з крупнозернистого асфальтобетону. Пізніше укладуть верхній шар зі щебенево-мастикової асфальтобетонної суміші.

Підрядне підприємство – ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс».

Амбітний план 2021 року – відновлювати на Волині понад 195 кілометрів автошляхів державного значення, на сьогодні подолали позначку 178 кілометрів.

Читайте також: Було-стало: як відновили дорогу від Шацька до Любохин

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром