Поліція затримала злісних грабіжників магазинів

01 Січня 2016, 16:34
1756 Джерело: Прес-служба поліції

Правоохоронці спіймали трьох молодих хлопців, які грабували продуктові магазини на території Луцька, Луцького та Ківерцівського району та Рівненської області.

Хлопці проникали до магазинів та викрадали з приміщень гроші, продукти харчування і інші товарно-матеріальні цінності. За неповних два місяці на території Ківерцівського району спритники встигли скоїти вісім таких крадіжок, повідомляє прес-служба поліції.

За скоєння крадіжок правоохоронці затримали трьох громадян 1971, 1977 та 1987 р.н., двоє з яких – мешканці Рівненської області. Усі троє раніше судимі, і разом відбували покарання у місцях позбавлення волі. Тож, відбувши строк, друзяки знову взялись за старе.

«Затриманим оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, – повідомив начальник Ківерцівського відділу поліції Олександр Басалик. – Усім трьом обрано міру запобіжного заходу тримання під вартою. Санкція статті передбачає від трьох до шести років позбавлення волі»

Вже відомо, що група скоїла ряд аналогічних крадіжок на території обласного центру, Луцького району та Рівненської області. Триває досудове розслідування.





Фото прес-служби поліції

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром