Першу «битву титанів» волинського футболу виграв «Луцьксантехмонтаж»

17 Жовтня 2017, 11:55
3253

У грі фаворитів обласної першості «будівельники» взяли гору над боратинською «Ласкою» - 2:0. 

Власне, чемпіон та віце-чемпіон Волині з футболу повинні були за календарем зіграти ще 8 жовтня, однак чи то сама Федерація футболу Волині наплутала щось із розкладом ігор, чи то команди перенесли гру – на офіційному сайті навпроти назв клубів світилось незрозуміле «матч перенесено» без будь-якої дати. Утім у неділю, 15 жовтня, у Княгининку «ЛСТМ» та «Ласка» усе ж зіграли між собою. 

Чесно кажучи, шансів перед поєдинком у боратинського колективу під керівництвом Олександра Антонюка було не так багато. Попри рівність команд у турнірній таблиці свої п'ять перемог над опонентами «будівельники» здобули не просто більш упевнено, а просто «катком пройшлися» по суперниках, забивши 42 голи та пропустивши два.

З «Ласкою» так просто не було, а долю зустрічі багато у чому вирішив гол Андрія Пушкарчука на 38-й хвилині матчу. Утім, гості не здалися навіть після того, як у дебюті другого тайму Тарас Кабанов подвоїв перевагу «ЛСТМ». Вони мали ідеальний шанс повернутися до боротьби за результат у цій грі, однак Олександр Назарчук, який ще влітку захищав кольори якраз команди Олега Федюкова, не реалізував пенальті. Тож перемога з рахунком 2:0 зробила лучан уже одноосібними лідерами турнірної таблиці групи «А» чемпіонату області з футболу. 

1

В останні вихідні також відбулися деякі матчі Кубка Волині. Там команди з Луцького району виступили по-різному: «Олімпія» з Княгининку здобула мінімальну перемогу над іваничівським «Колосом» (1:0), а от «Вікторія» у безкомпромісному поєдинку лише у серії пенальті поступилася горохівському «Агропродукту».

 

Дмитро КУЗНЄЦОВ

 

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром