У Луцьку затримали трьох наркоділків

17 Жовтня 2017, 10:48
2449

У Луцьку правоохоронці  затримали групу з трьох осіб, які займались виготовленням та розповсюдженням амфетаміну.

Про це йдеться у повідомленні на сайті прокуратури Волинської області

13 жовтня 32-річний лучанин, який вже затримувався у квітні 2017 року за збут амфетаміну, придбавши з метою збуту цю психотропну речовину, розфасував її у п’ять поліетиленових пакетиків, аби збути, проте ці пакети з майже 4 г амфетаміну були вилучені в нього правоохоронцями під час огляду.

У двох інших затриманих – 28-річного та 30-річного мешканців Луцька, які на березі річки Стир в селі Підгайці виготовили партію амфетаміну, під час проведення санкціонованого обшуку автомобіля поліцейські вилучили два згортки з цією психотропною речовиною загальною масою понад 23 грами.

Зауважимо, що до цього правоохоронці уже задокументували факти продажу громадянам у вересні цього року психотропів молодшим із наркоділків.

Затриманим повідомилипро підозру у  незаконному придбані, зберіганні з метою збуту та незаконному збуті психотропної речовини, а також у незаконному виготовленні, перевезенні з метою збуту психотропної речовини в особливо великих розмірах, вчиненому повторно й за попередньою змовою групою осіб (кримінальні правопорушення, передбачені ч.ч. 1, 2, 3 ст. 307 КК України).

Усім трьом наркоділкам обрано запобіжні заходи у виді тримання під вартою строком на 60 діб.

Триває досудове розслідування.

Читайте також: Пістолети, гвинтівка, гранати, ножі і катана – «трофеї» поліцейських після обшуку нарколабораторії

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром