Місцеве духовенство пропонує городянам помолитися за Новий рік

01 Січня 2016, 13:02
1617

Духовна консисторія, священнослужителі єпархії з початку нового року пропонує православним вірянам міста долучитися до богослужінь, а також послухати про слово Боже у ЗМІ.

Про це йдеться на сайті Волинської єпархії УПЦ КП.

1 січня, п’ятниця, 00.00, луцький храм Благовіщення Пресвятої Богородиці (проспект Соборності, проспект Соборності,8а – біля шкільного майданчика гімназії №21) – Божественна Літургія з нагоди початку Нового року.

2 січня, субота, 8.05 – черговий випуск передачі «Людина духовна» на обласному державному телебаченні.

3 січня, неділя, 7.30, радіо «Сім’я і дім» (FM 102,4 МГц) – єпархіальна передача «Благо».

3 січня, неділя, 12.00, майдан кафедрального собору Святої Трійці – відкриття фотовиставки «Мій дім там, де я» для сімей переселенців. Захід проводить Спілка жінок України у Волинській області за сприяння посольства Великої Британії та з благословення митрополита Луцького і Волинського Михаїла.

4 січня, понеділок, 11.00, луцький кафедральний собор Святої Трійці – відправа таїнства Соборування (Оливоосвячення). Для участі в богослужінні необхідно записатися у свічниці цього ж дня, а також приступити до Сповіді й Причастя (можна напередодні або за кілька днів).

5 січня, вівторок, 17.00, луцький кафедральний собор Святої Трійці – відправа таїнства Соборування (Оливоосвячення). Для участі в богослужінні необхідно записатися у свічниці цього ж дня, а також приступити до Сповіді й Причастя (можна напередодні або за кілька днів).

7 січня, четвер, 10.00–13.00 – пряма трансляція різдвяного Богослужіння з луцького кафедрального собору Святої Трійці.

10 січня, неділя, 15.00, будинок культури с. Дубова Ковельського районного деканату – благодійний різдвяний концерт «Різдвяні мотиви» за участю хору священиків благочиння, вихованців недільної школи, церковних хорів району. Кошти буде перераховано воїнам АТО, двом важкохворим жителям району та громадам, де будуються каплиці.

10 січня, неділя, 16.00 – акція «Спільна коляда» на Театральному майдані Луцька за участі церковних колективів.

15 січня, 12.30–13.40 – виступ священнослужителів і церковних колективів Київського Патріархату у телерадіомарафоні «Бог багатий милосердям». Пряма трансляція обласного держтелебачення з академічного муздрамтеатру ім. Тараса Шевченка.

 

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте.

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром